Program menete

 Program menete

barlangi születésnap szervezése nagy odafigyelést kíván. Fontosnak tartjuk, hogy minden gyerek jól érezze magát, a kétórás program minden perce izgalmas és érdekes legyen, ezért van egy bevált menetrendünk:

A szülők a program előtt 15-20 perccel meghozzák az élelmiszert, melyet az általunk előkészített zsúrasztalon elhelyeznek. A tálcákat és a tálaláshoz szükséges egyéb kellékeket biztosítjuk. A gyerekek poharaira a nevükkel ellátott matrica kerül, így nem cserélik össze őket.

 1 óra programja-barlangtúra:

barlangban biztonságos betonjárdán villanyvilágítás mellett közlekedünk. A hőmérséklet egész évben + 12 Celsius fok, tehát ennek megfelelő réteges és kényelmes ruházat javasolt. Lehet elemlámpát hozni, de valódi szükség nincs rá. Amennyiben hoznak, ügyeljenek arra, hogy ne képezzen nagy értéket, hiszen az esetleges rongálódásért anyagi felelősséget nem tudunk vállalni. Az ünnepelt szülei díjmentesen vehetnek részt a barlangtúrán. A meghívott vendégek szüleinek jegyet kell váltaniuk a pénztárban, amennyiben a csapattal kívánnak tartani. A túrát a játékmesterek vezetik.

 2 óra programja-köszöntés, kincskeresés:

Amikor a gyerekek a barlangot járják, szorgos kezek a fogadóépületben előkészítik a szülinapos köszöntéséhez az ünnepi asztalt. A teríték és a torta felhelyezése után a padok, vagy székek is a helyükre kerülnek. A második órában köszöntünk és a gyerekek a torta elfogyasztását követően átadják az ajándékaikat az ünnepeltnek. Ezután kincskereső barlangtúra következik. Fontos tudni, hogy a programon résztvevő gyerekek számának megfelelően terítünk és a kincseket is a létszámnak megfelelően, állítjuk össze. Azt szeretnénk, hogy a barlangi szülinap minden gyermeknek kellemes élmény legyen, ezért javasoljuk, hogy a parti első órájában érkezzen meg az összes vendég, és a második óra végéig próbáljon ottmaradni.