Rendezvényhelyszín

 Rendezvényhelyszín

Cégeknek és magánszemélyeknek is tudunk barlanglátogatással egyedi programot szervezni.
Idegen nyelvű szakvezetést is tudunk biztosítani. Fontos tudni, hogy a barlangban enni-inni nem szabad, ezért a catering csak a fogadóépületben valósítható meg. A fogadóépületben kb. 40 fő fér el, a vetítő teremben 30-35 számára van ülőhely. A vetítő terem szőnyegpadlóval ellátott, szellőző berendezés van. Vetítések magtartásához teremben beépített számítógépről vezérelt projector van felszerelve. Csak pendrive-on hozott anyagot tudunk a projektorral megjeleníteni és ‘avi’ formátumban tudjuk fogadni az anyagokat.

Az emeleti büfé 20 személyes. Kávé és üdítőital a büfé kínálatából biztosítható. A mosdók száma 4 , az előcsarnok földszintjén nyílnak. Kerekesszékkel az előcsarnok, kiállító terem és a barlang is látogatható. A fogadóépület felett park található, amely jó időjárás esetén kiegészítő program lehetőséget nyújt. Elzárkózunk az olyan rendezvények szervezésétől, melyeken alkohol fogyasztása, dohányzás, táncos-zenés mulatozás várható. Szívesen teszünk eleget cégek azon felkéréseinek, mely egy barlangtúráv

al , szolid étkeztetéssel és előadással, vagy beszélgetéssel zárul.

Egész évben tudunk céges rendezvényeket vállalni délután 16 órától 20 óráig terjedő időszakra. A program árazásához szükséges adatok: tervezett létszám, idegen nyelvű vezetésre igény van-e, projector használat, milyen eszközöket felszereléseket igényelnek esetlegesen, hány órára kérik a helyszínt biztosítani.